Thursday, January 13, 2011

دزدی کار بسیار زشتی‌ است

از طریق کامنت کسی که نمی‌شناسم‌ش پای پست پایینی مطلع شدم . مطلبی که همخانه چند روزی مانده به تولد باربدک نوشته بود را به خاطر دارید ؟ گویا خانم میم نامی برداشته‌اند باربدهایش را کرده‌اند نیکان و فکر کرده‌اند خودشان آن را نوشته‌اند ... اولین بار نیست که برای مطالب همخانه‌ام این اتفاق می‌افتد "آقای ته‌دیگ" را که همه یادتان است ؟ در این لحظه نه که عصبانی باشم به بی‌فکری این خانوم میم تازه وارد به شهادت آرشیو دو ماهه‌ی وبلاگشان, خنده‌ام می‌گیرد . نمی‌دانم چرا فکر کرده‌اند اینجا وبلاگ کم‌ترددو کم خواننده‌ای‌ست . به هر حال اشتباه بزرگی کرده‌اند.

برای خودشان کامنت گذاشتم . شاید مطلبشان را بردارند بخاطر همین در گودر رویش نوت گذاشته‌ام ... و اینجا هم این یادداشت را گذاشته‌ام چون در مورد مطالب اینجا مشخصن در مورد نوشته‌های همخانه‌ام اصلن شوخی سرم نمی‌شود و بزرگواری ندارم . دزدی کار بسیار زشتی است . کاشکی خانم میم وقتی می‌نشیند پای صفحه‌ی ادیتور وبلاگش و نمی‌داند چه بنویسد به جای سرک کشیدن به وبلاگ‌های دیگر این جمله را به دفعات تایپ کند بلکه یادش بماند . دزدی کار بسیار زشتی است.



*‌ پی‌نوشت : پیشبینی می‌شد سرکار خانوم میم مطلب مربوطه را به کل حذف کنند , یا شاید پنهان‌ش کنند سر فرصت مطلب دیگری جایگزین آن کنند , متوجه شدم در حال حاصر وبلاگ مورد نظر به کل در دسترس نیست . نمی‌دانم بلاگفا مسدودش کرده یا طرف خودش حذفش کرده بس که همه‌ی مطالبش دزدی بود گویا, به هر حال اینجا و اینجا می‌توانید تصویر وبلاگ و مطلب مورد نظر را ببنید. به نظر می‌آید فکر این‌جایش را نکرده بودند. گفتم که تازه‌وارد به نظر می‌رسند … ما هم دفعه‌ی پیش که دزد بهمان زد تازه‌کار بودیم . حالا حواس‌مان جمع‌تر است .

No comments:

Post a Comment